Vårt mål – den beste IT-leverandøren for din bedrift.

PMData brenner for alle typer bedrifter. Ikke bare fordi vi er en selv, men for at vi mener det er riktig.

  • PMData skal være den beste IT-leverandøren for din bedrift. 
  • Vi skal være en total leverandør av IT- tjenester og produkter for våre kunder.
  • Som kunde skal du uansett størrelse få tilgang til ressurser og kompetanse slik at du opplever det som om du har en egen IT-avdeling, tilpasset ditt behov. 
  • Våre produkter og tjenester skal være av høy kvalitet, og skreddersydd for bedriftsmarkedet – pris og løsningsdesign. 
  • Vi skal være en fresh, moderne og profesjonell IT-partner som tilbyr deg det siste og beste av teknologiske verktøy og løsninger. 
  • Vår spisskompetanse og produkter skal hjelpe deg til å jobbe smartere, mer effektivt og mer lønnsom. 
  • Våre moderne nettskytjenester og samarbeid med kjente merkeleverandører som f.eks. Microsoft, gjør at du kan jobbe med de samme verktøyene som de store, men til en pris tilpasset deg.

Vår historie

PMData ble grunnlagt i 2004 og har siden den gang vært en teknologisk spydspiss som har fulgt utviklingen og tilpasset seg ulike teknologiske epoker. Vi har de siste 10 år utviklet oss fra å være en tradisjonell IT-partner til å bli en ny og moderne sky leverandør.

I 2009 da Microsoft lanserte sine nettskyløsninger for første gang, mente vi at dette var fremtiden også for oss. I dag er vi en av de beste leverandørene av Microsoft skytjenester og har et unikt og godt samarbeid med Microsoft. Vi er en sertifisert Microsoft Partner og dette bekrefter at du trygt kan velge PMData som din it-leverandør.

PMData har hatt en formidabel vekst de siste årene og trengte en strategisk partner for å fortsette denne veksten. I 2021 ble PM Data en del av Sodvin. Sodvin er et kunde-eid konsern med avdelingskontorer flere steder i Trøndelag og på Østlandet og sammen med Sodvin er vi nå en ledende aktør på det norske markedet for skytjenester. Det å være en del av et større konsern samtidig med lokal tilstedeværelse gir stor grad av trygghet for dere som kunder.

Vårt team

Pål Grandahl
Daglig leder

Matthew Reed
Teknisk sjef

Erik Meinseth
Salgs- / Markedssjef

Mark Pettersen-Surio
Account manager Telecom / AV-løsninger

NN
Account manager

Jan Ivar Sletner
Konsulentsjef

Håkon Svingen
Senior IT-konsulent

Markus Prøitz
Teknisk konsulent

Jonas Bakkenget Aarvik
Teknisk konsulent

Espen Braaten
ERP konsulent / Aut. regnskapsfører

Erik W. Nilsen
ERP konsulent

Per Thomas Hansen
ERP konsulent

Våre samarbeidspartnere

Etter mange år i bransjen har vi lært at vi kun bør samarbeide med de beste. Vi har derfor valgt ut våre samarbeidspartnere nøye, slik at kvaliteten på produkter og tjenester som de leverer til våre kunder tilfredsstiller våre krav. Vi ønsker kun å levere de beste produktene og tjenestene på markedet som alle har det til felles at de er tilpasset behovet hos små og mellomstore bedrifter. Vi leverer ikke noe til våre kunder som vi ikke ville ha benyttet selv.